Ons team

Leon Vlemmings: oprichter | eigenaar
Creatieve ontwikkelaar met duidelijke en praktische ideeën. Is sinds 1992 als leidinggevende werkzaam geweest bij o.a. Feyenoord Rotterdam, NAC Breda en PSV Eindhoven. Is in het bedrijfsleven een charismatische spreker en trainer. Sterk in het verbinden van persoonlijke wensen, doelen en ambities met die van het team en organisatie. Nieuwsgierige ‘Gimmertenaar’ die wil winnen en winst wil boeken.

Paul van Zwam: oprichter | eigenaar
Academische en toegankelijke mentale trainer. Is sinds 1998 actief in het betaalde voetbal en heeft werkzaamheden verricht voor o.a. PSV, Chelsea FC, Feyenoord en de KNVB. Is als coach zowel binnen als buiten de sport nieuwsgierig en gaat altijd op zoek naar de uiterste grens van presteren.

Brend Seinen: (Team) coach
Slim, integer mens. Is sterk in het coachgesprek met zowel het individu als een groep. Ruime ervaring met ontwikkelingstrajecten in de Zorg, Bouw, Overheid, industrie en Non-profit. Als eigenaar van zijn “Passie in Bedrijf” laat hij mensen ervaren welke ontwikkeling er mogelijk is als je dicht bij jezelf kunt blijven.

Pim Sudmeier: adviseur | trainer
Snelle, originele denker en de ideale sparringpartner voor directies. Bijna twintig jaar ervaring als bedrijfskundige bij een organisatieadviesbureau. Al geruime tijd eigenaar en leidinggevende bij Triaspect: specialist in ICT vraagstukken die organisaties in staat stelt om slimmer te werken.

Mano Radema: adviseur | trainer
Bedenker van een unieke aanpak waarmee hij iedereen in beweging krijgt. Op een sportieve manier bokst hij het met zijn opdrachtgevers altijd voor elkaar. Hij heeft het talent om zijn ervaring als bedrijfskundig adviseur op een energieke manier over te brengen.

Teun Jacobs: adviseur | trainer
Specialist op het gebied van groepsdynamische processen en bevlogen coach van voetbaltrainers. Heeft sinds 2005 onder meer gewerkt als hoofd opleiding bij NEC en bij de KNVB als coördinator Voetbaltechnische afdeling. Creëert een klimaat van openheid en vertrouwen om mensen maximaal te laten presteren.
show-hide-button